How many type of dependencies do we have in MS Project Software?

تم إضافة السؤال من قبل Mathias Getahun , Manager , Mekete Lakew Electrical Equipments Importer
تاريخ النشر: 2015/09/07
Samad Oladayo Ibitowa
من قبل Samad Oladayo Ibitowa , Sales Support Manager , VacAgent

Start to Start

Start to finish

Finish to Start

Finish to Finish

Vijai Joseph
من قبل Vijai Joseph , Technical cum Project Manager , BHS Corrugated Machinery and Plant Engineering GmbH

there are4 dependencies in MS project

1. SS (Start to Start)

2. SF (Start to Finish)

3. FS (Finish to Start)

4. FF (Finish to Finish)