> One MB is equal to :?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/06
Maribel Madria
من قبل Maribel Madria , Secretary , Penaranda Welding Shop

1 megabyte is equal to1024 bytes

Naveed Anwar Shaikh
من قبل Naveed Anwar Shaikh , Front Office Supervisor , Grand Midwest Hotel Apartments

Actually1 mb is equal to1024 kb but it seems1000kb..

Mohammad Rashedul Haque Rashed
من قبل Mohammad Rashedul Haque Rashed , Senior Executive , Bangla Trac Ltd. (Caterpillar, USA, inc )

1 MB is equal to1024 KB that means (b) is correct...........

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  b)1024 KB

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

One MegaByte -MB- equal :1024 KiloByte -KB-