".BAK" extension refers usually to what kind of file?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/06
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>  a) Backup file

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

Option (A) Backup file .............

David Giorgobiani
من قبل David Giorgobiani , Security Operations Solutions Architect , M.F.GE

BAK file means Backup file

Maribel Madria
من قبل Maribel Madria , Secretary , Penaranda Welding Shop

.Bak refers to the backup file name

MUHAMMED FAYIS
من قبل MUHAMMED FAYIS , Accountant , TRAVEL AND TRANSPORT SERVICES LTD

.BAK is a Backup file used information technology