> What is a cookie?

a) Internet information file

b) Hacker file

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/05
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

Cookie is the Internet information file

Manpreet Kaur
من قبل Manpreet Kaur , Software Developer , Safaltek Software - Chandigarh

a) Internet information file. cookie is used by the server to save some information on the client's web browser during his session and even after that for later use and recognition.

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

An internet file.......................................

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

its option (a) internet information file. Thanks.

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> a) Internet information file