What do you need to check serial and parallel port?

A. Port adapter

B. Logic probe

C. Loopback plug

D. All of the above

E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/02
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

Option C_ Loopback plug ................

Gehan Sachinda
من قبل Gehan Sachinda , IT Executive , Cinnamon Lakeside Hotel, Colombo

All of the above port adapter & Logic Probe, Loopback probe

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Agree with the Experts. Thanks.

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

option c lookup pulg is a right answer

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

loopback plug........................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> C. Loopback plug