What's the best way to prevent damaging your PC with static electricity?

A. place your PC on a rubber mat

B. wear leather soled shoes

C. periodically touch a safe ground point on the PC to discharge yourself

D. static electricity doesn't really hurt a PC

E. wear an ESD wrist strap

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/02
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> E. wear an ESD wrist strap .

Hamad Nagori
من قبل Hamad Nagori , Technology Sourcing Specialist , T-Mobile

E. wear an ESD wrist strap.

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Agree with the experts. Thanks.

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

E. wear an ESD wrist strap is a answer

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

ESD strap, second grounded yourself.

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

E. wear an ESD wrist strap ..............