How can I get a Medical Transcription Job in Middle East Countries?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/09/02
Mona Gohary
من قبل Mona Gohary , Editor

First you need to learn touch typing and there are many programs that can help you with that e.g touch typing quick &easy, then you need to know the fundamental rules of transcription (via transcription courses for example), get certified and apply.

Robert Paul CMT CPC CPCO
من قبل Robert Paul CMT CPC CPCO , Business Consultant , Gulf-HRA

Get certified and stand out from the crowd