What is the best framework/library to write Asynchronous PHP Code?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Imran Ahmad , Frontend Web Developer , SheenSol Technologies
تاريخ النشر: 2015/09/01
Syed Ammar Hasan
من قبل Syed Ammar Hasan , Chief Risk Officer , Abhi Private Limited

I have recently used Laravel and its something i liked after codeigniter

Shadman Jamil
من قبل Shadman Jamil , Associate Architect , 10Pearls (Pvt.) Ltd.

Use Laravel or Symfony both frameworks are best in performance and scalable too.