What words do we use in English in our daily life that are of Arabic origin?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2015/09/01
Mustapha Ibrahim Thani
من قبل Mustapha Ibrahim Thani , Teacher , Allau Wahid Arabic and Islamic School

Safari, Emir, Sheikh and Alcohol

Mohamed Aladly
من قبل Mohamed Aladly , معلم خبير لغه عربيه , الازهر الشريف

I did not write on this account

Mohammed Mohsen
من قبل Mohammed Mohsen , Communication Officer , Behbehani international communication company

Sugar, alcohol , quraan, etc there is lots of words

Mohammed Alzrabi
من قبل Mohammed Alzrabi , فني كهرباء , فلاش تك

Alcohol. Algebra. Cotton Here are some words

فاطمة الجليفي
من قبل فاطمة الجليفي , مدير اداري , مجمع الموسى

Cotton, lemon,botaitto,sugare

Anwar Almera
من قبل Anwar Almera

  • Alcohol. The word originally referred not to intoxicating drink, but to enticing eye make-up
  • Coffee
  • Lemon
  • Lime

Mohannad Barakat
من قبل Mohannad Barakat , Arabic AL, Islamic teacher, ESL trained , Al Batinah International Schools

Google it, Safari, alcohol.

محمد عبد الرحيم
من قبل محمد عبد الرحيم , موظف استقبال / reception , الشركة الروسية للسكة الحديدة في ليبيا

Haj - Ramadan - Jumma Mubarak

Khalil Shogaa el din
من قبل Khalil Shogaa el din , معلم لغة عربية , وزارة التربية و التعليم المصرية

Cohol , shaikh, Names , Qater ,Qauntrys