For a Macintosh to print successfully, the System Folder must contain:?

A. File sharing software

B. A printer enabler

C. The apple Garamond font set

D. A printer driver

E. None of the above

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/01
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>  D. A printer driver

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

A printdriver its option D

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

printer drivers is required. Thanks.

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

The printer driver is need to communicate with the printer.