If you want to open Run program click on start then run what is a shortcut key?

Option are

a) ctrl+r

b) alt+r

c) windowkey+r

d)shift+r

تم إضافة السؤال من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd
تاريخ النشر: 2015/08/29
Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

The answer is option (C) Window Key + R

Ruben Gutierrez
من قبل Ruben Gutierrez , ELECTRICAL QC INSPECTOR , ASMAEL GENERAL CONTRACTING KACWC MOSQUE PROJECT (SAUDI ARAMCO)

click the Window Key on the left lower corner of the keyboard