كيف نستطيع تنسيق الالوان؟

يجب علينا ان نتقن فن تنسيق الالوان مع بعضها البعض

تم إضافة السؤال من قبل دعاء ابراهيم ابراهيم خالد شتا
تاريخ النشر: 2015/08/29
Hesham Hussain
من قبل Hesham Hussain , Web Designer & Developer , Web Design & Develop

بسم الله الرحمن الرحيم

بالنسبه لعمل المواقع اصبح تنسيق الالوان سهل جدا لدرجة انك ممكن متدرسش كيفية تنسيق الالوان وهي دراسه مهمه جدا

في مواقع كتير تعطيك بليتات بخمس الوان متناسقه وكل ما عليك عدم تخطي عدد هذه الالوان اثناء تصميمك للموقع

اقوم بتصميم وتطوير بلوج لك في بلوجر دوت كوم بخمسين جنيه مقطعه على اجزاء جنيهات عند تمام كل جزء

mohanad medhat
من قبل mohanad medhat , Software Tester , Harf Information Technology

حسب نوع اللوجو أو البانر اللي هنعمله بننسق اللونيعني الحاجات البروفيشنال أووي مش بيبقى عايز ألوان ولعب كتير بيدور على حاجه سيمبل وبسيطه وتكون في نفس الوقت جذابهشوفي أكبر وأحسن لوجوهات في العالمالجزيرة - كوكاكولا - ممكن سامسونج و أبلكلهم كلمات سهله وبسيطه وبلون واحد بس مفهاش لعب كتيربس لو حاجه شعبي مثلا ساعتها بيعتمدوا على الوان متنوعه وملفته لو حاجه للأطفال بتعتمد على الاستايل والالوان المتنوعه اللي تلفت نظر الطفلوطبعا الالوان الفاقعه الناصعه مش مرغوبه أوي في جميع الاحواللون فاتح بس مطفي بيكون ملفت ومريح للعين أكتروترتيب تنوع الالوان بتعتمد على ان كل لون يكون متماشي مع اللون اللي بعدهمش لون أصفر وبعدها لووون أزرق مثلا الاصفر بيدخل في الاخضر مثلا أو البرتقالي أو أحمريعني تختاري ألوان تليق مع بعضها ورا بعضهاودي صوره ممكن تفيدك في تناسق الالوانويا رب أكون فدتك بحاجه