> What does HTTP stands for?

 A.    Head Tail Transfer Protocol

 B.    Hypertext Transfer Protocol

 C.    Hypertext Transfer Plot

 D.    Hypertext Transfer Plotter

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/08/28
Hamad Nagori
من قبل Hamad Nagori , Technology Sourcing Specialist , T-Mobile

B. Hypertext tranfer Protocol is the right answer...>>>>

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>   B.    Hypertext Transfer Protocol

Safeer Koyithan Kandy
من قبل Safeer Koyithan Kandy , General Accountant , Hala Trading

The correct answer is

B.    Hypertext Transfer Protocol

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

..............Hyper Text Tranfer Protocol.....................

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Option B.

Hyper Text Transfer Protocol..............................

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Hypertext transfer protocol option b

Safir ullah sawn
من قبل Safir ullah sawn

B. Hypertext Transfer protocol... is the best answer

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

 B.    Hypertext Transfer Protocol is the answer. Thanks.

Muhammad Shafi
من قبل Muhammad Shafi , Accounting Supervisor , M-I Swaco - A Schlumberger Company

The HTTP is stand for  "B".