> 'LAN' means :?

 A.    Least Area Network

 B.    Large Area Network

 C.    Local Area Network

 D.    Light Area Network

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/08/28
Asad Ahmed
من قبل Asad Ahmed , Manager Finance & Company Secretary , Connect Communications Pvt. Ltd.

LAN is stand for Local Area Network

Anshuman Chauhan
من قبل Anshuman Chauhan , Assistant Manger -Operations , GCRG GROUP OF INSTITUTIONs

OPTION C  is correct answer   Local Area Network

Mohammad Saad
من قبل Mohammad Saad , Senior Consultant , Deloitte - Saudi Arabia

In statisticslocal asymptotic normality is a property of a sequence of statistical models

Muhammad Shafi
من قبل Muhammad Shafi , Accounting Supervisor , M-I Swaco - A Schlumberger Company

Anser is  "Local Area Network".

Muhammad Aftab
من قبل Muhammad Aftab , Sales Representative , State Life Insurance

Option C. Local Area Network

Safeer Koyithan Kandy
من قبل Safeer Koyithan Kandy , General Accountant , Hala Trading

The answer is Option C

C.    Local Area Network

Hameed Abdul
من قبل Hameed Abdul , Head – IT, Procurement & Infrastructure , Omega Computronix

> 'LAN' means :?

C.    Local Area Network

Mustafa Adel Alhafidh
من قبل Mustafa Adel Alhafidh , Auditor , Ministry of municipalities and Tourism

The correct answer is C- Local Area Network

Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

Local Area Network........................

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Local Area Network..................................................

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Local area network option c