What are the parameters to make a website browser compatible? Or how do you make a page run well in all browsers like mozilla,IE, safari,chrome?

تم إضافة السؤال من قبل Shivani Sharma , Manager , none
تاريخ النشر: 2013/08/26
Ahmed Hamada
من قبل Ahmed Hamada , باحث نظم معلومات , مجلس الشورى

Hello.
use everything in your design by percentage the table and images  and make test for anything after you finished your design

Ibraheem Alibraheem
من قبل Ibraheem Alibraheem , Senior Java Developer / Team Leader , Power One Software

nothing else testing (trial and error)