What is finance?what are the duty of finance employs in bank?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Riyaz Quadri , Accounts And Admin Officer , SKYLINE MULTIPLEX ELECTROMECANICAL
تاريخ النشر: 2015/08/27
Clarissa Flores
من قبل Clarissa Flores , Accountant , 11 Stars Swimming Pool & Properties

Finance can be defined as the art of managing money concerned with the process,institutions,markets and  instruments involved in the transfer of money among individuals,buisnesses.