Why do you think may increase the amount of effort when you send it from electrical generators by air transport lines to far area?

تم إضافة السؤال من قبل malik almalki , مهندس كهرباء , الشركة السعودية للكهرباء
تاريخ النشر: 2015/08/26
saad khan
من قبل saad khan , Senior Deputy Manager E & I , Novatex Limited, BOPET Unit

If you want to send water for about1 meter far then you can easily send it with only open the Tap of home. But if you want to send water for about50 meter far then you have to pump it with Motor.

In the same way we have to increase the amount of effort when we send it from Electrical Generators.