How Spatial Information plays role in Civil Engineering? How you can identify different species using remote sensing technology.

تم إضافة السؤال من قبل Asmaul Hasan Right , sub-assistant engineer , amin mohamad foundation Group
تاريخ النشر: 2015/08/25
Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

Many thanks > all information are in books and internet . so now need from person reading and search which new