How best can africa utilise the resources they have to end poverty?

تم إضافة السؤال من قبل zvidzayi ephias muchenje , Regional manager (agronomist) , sinoZimbabwe dev ltd. harare zimbabwe
تاريخ النشر: 2015/08/24
اجمد فوزى عبدالخالق عيد eid
من قبل اجمد فوزى عبدالخالق عيد eid , مهندس باحث , معهد بحوث الهندسة الزراعية

Exploitation of water resources and arable land, and the use of modern systems in Agriculture and Irrigation