Sr. IT professional with years of ERP implementation exp want to start Oracle ERP Apps Consultancy in KSA. Pls advise and share your experience. Rgd?

تم إضافة السؤال من قبل Amir Raza Khan , Oracle Senior Project Manager , Confidential Company
تاريخ النشر: 2015/08/23
Meiraj uddin Ahmed
من قبل Meiraj uddin Ahmed , ORACLE APPS DBA , GBH

Hi Mr Raza,

I am a4+ yrs experience Application DBA with hands on ERP, RAC, Data guard, performance tuning. If you have any opportunity or vacancy for Apps DBA, You can contact me on or call me at9.

Regards

Meiraj uddin Ahmed