IN ACCOUNTING TERM,WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN EXPENDITURES AND EXPENSES?

تم إضافة السؤال من قبل Hameed Owoyemi , : Payable Accountant , Studio Press Nigeria Plc
تاريخ النشر: 2015/08/23
MOHAMMED ABDUL RAWOOF
من قبل MOHAMMED ABDUL RAWOOF , Senior Project Accountant , WorleyParons Arabia Co. Ltd.

Expenditure encompass both Capital Expenditures and Revenue Expenditures whereas Expenses is the other name of Revenue Expense which is shown in Income Statement

Shah Bux Sawand
من قبل Shah Bux Sawand , Loan Officer , The First Micro Finance Bank Ltd

An expenditure is a payment or disbursement. The expenditure may be for the purchase of an asset, a reduction of a liability

While expenses are reported on the income statement.