What is the data mining? What area of specialization is data mining applicable

تم إضافة السؤال من قبل suraju sadeeq , Senior Mathematics Teacher , NYSC
تاريخ النشر: 2015/08/22
hoda عبدالمعطى عبد الحميد محمود
من قبل hoda عبدالمعطى عبد الحميد محمود , سكرتيرة , عياده طبيبه

    Data storage systems, using new technologies to store large amounts of non-similarinformation in order to be used in the speed of decision-making so-called deterministicsystems in exchange for production systems, which include databases, so that thestructures used are designed to extract knowledge to assist in decision-making.