How we can develop bootstrap template in Visual studio 2012,2013 ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad talal , UI/Web designer and Web developer , Fiverr.com
تاريخ النشر: 2015/08/22
Murad Bin Makhashin
من قبل Murad Bin Makhashin , Software Developer , Dar Al Tamleek

You can use NuGet package manager/console to install all required files for bootstrap and the default template using the following command (write this inside NuGet console)

Install-Package bootstrap -Version3.3.5