At the breakeven point, the contribution margin equals total ?

a. Variable costs.

b. Sales revenues.

c. Selling and administrative costs.

d. Fixed costs.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/08/21
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

d. >>>>>>>>>>>>>>>>>Fixed costs.

Deepak Deepak Kumar
من قبل Deepak Deepak Kumar , Audit Manager , Shriram Pistons & Rings Limited

d) Fixed Cost

At Break Even Point, sale is equal to fixed and variable cost.

at Break even point, Contribution is sales minus variable cost, hence fixed cost remained.

mohamed badawy
من قبل mohamed badawy , Account Manager , Gulf Elevators &Escalators Co .LTD

contribution margin (unit)= sales price -variable cost  for unit