What are the methods to report "harassment at workplace" when your organization doesn't have an Anti-Bullying policy?

تم إضافة السؤال من قبل Business Coordinator CONFIDENTIAL , Business Coordinator , European-based Project Management Co.
تاريخ النشر: 2015/08/20
Muhammad Saey
من قبل Muhammad Saey , Senior Veterinary Doctor , PAFN Public Autority for Food and Nutrition

The Witness of peers, record of monitoring cameras.