Are engineering management is science or arts?

تم إضافة السؤال من قبل Hamid Rasheed , Electrical Junior Engineer , national Transmission and Dispatch company
تاريخ النشر: 2015/08/19
william oloya
من قبل william oloya , SYSTEM ADMINISTRATOR , CYCLOPS TECHNOLOGIES LIMITED

In  my  own point of view, management is both art and science, because art requires knowledge, skills and creativity. And science uses theories, principles, mathematical modeling and statistical data.