How do the Education change the world from the view of your country educative policy and law?

تم إضافة السؤال من قبل Etchika Franco Juárez , English Language Teacher , Broadway Institute
تاريخ النشر: 2015/08/19
Vilasco Roshan Michael
من قبل Vilasco Roshan Michael , GROUND SERVICE ASSISTANT/SR.SECURITY ASSISTANT , JET AIRWAYS (INDIA)LTD

According to my Country ratio the more people are literates and are leading a peaceful life on their own comfortable working zones.