Every time Routing Protocol disabled after restart of the Windows Server 2008 Proxy server although Routing Protocol Services set as Automatic.?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ibrar Khan Khattak , I.T Specialist , Pakistan Civil Aviation Authority
تاريخ النشر: 2015/08/19
Mutaz Mohammed Omer Abd Elmajeed
من قبل Mutaz Mohammed Omer Abd Elmajeed , Regional IT Operations Officer - Team Leader , Abdullah Hashim Company Ltd-HONDA

I recommend Service Pack update installation.

Mudassir Jilani
من قبل Mudassir Jilani , Manager Network & Infrastructure , Thal Limited

Service Pack needed to be updated