WHICH ANALYTICAL TECHNÌQUE GIVES US THE BEST RESULT IN THE DETERMINATION OF CHROMIUM IN ALLOYS?

تم إضافة السؤال من قبل Christopher Tenzi
تاريخ النشر: 2015/08/19
muneeb saleem
من قبل muneeb saleem , Assistant Manager , Textile Testing International

ICP-OES is best to determine chromium in alloys

Sheik Ismail
من قبل Sheik Ismail , Material Testing Engineer , METLAB Engineering Services Private Ltd

With Optical emission spectroscopy(OES), by using this chemical analysis method we have to tests the material.

Jean-Charles Morin
من قبل Jean-Charles Morin , Specrtroscopy platform manager , Sciences and Technologies University of Lille 1

ICP-OES with laser ablation or XRF

Shehzad Rafeeque
من قبل Shehzad Rafeeque , LOGISTIC MANAGER WITH ACCOUNT , NEW WAVE FZE

VIA SPECTRO LAB IMPORT FROM GERMANY