The insulating material for a cable should have 1-low cost 2-high dielectric strength 3-high mechanical strength 4-all of the above?

تم إضافة السؤال من قبل Waleed Mohammed Fekry , Lead MEP Engineer , Andalusia Medical Group
تاريخ النشر: 2015/08/17
Sashikanta  Khatua
من قبل Sashikanta Khatua , Electrician Technician , Jindal steel plant

2 - high dielectric strength (ans)

Amad Hamza
من قبل Amad Hamza , Hardware Design Engineer , Center for Intelligent System & Network Research UET Peshawar

in case of electric cable the answer is (4)