Are there any advertising limitations on Marketing your "Cigarette" Product by state agencies?

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/08/15
humayoon zafar
من قبل humayoon zafar , Marketing Coordinator , Promotech Gulf Industry LLC AJMAN

Products like cigarettes are not allowed to be advertised on the electronic  media in pakistan, however point of sales material like posters are being used for such purpose, ofcourse with health warnings.

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

in ksa yes not approved and some city and places not available to sold