Is Office Administrator can be a good Executive Assistant/Executive Secretary?

تم إضافة السؤال من قبل Ammad Zia , Office Manager , ENHANCED ENGINEERING & MULTI-TECHNOLOGIES CO.
تاريخ النشر: 2015/08/13
Muhammad Moeen Bhatti
من قبل Muhammad Moeen Bhatti , Cluster Incharge , Premier DLC - A project of Beaconhouse Group

Office Administrator already knows about the office environment and the work related to the office so he can be a good executive assistant