What are the necessary duties we need to take prior to establish a new electronic library ?

تم إضافة السؤال من قبل Ashraf Tarawneh , Manager , Abdul Hamed Shoman Foundation
تاريخ النشر: 2015/08/13
Samreen Pervez
من قبل Samreen Pervez , Principal Technician (Electronics) , Research Institute

We must arrange proper and secure network connection and we should have experienced technical staff