Internal controls are stronger in corporate culture as compared to non-corporate culture. Do you agree?

تم إضافة السؤال من قبل Asif Umer , Accounting Manager , Garden College Ltd
تاريخ النشر: 2013/08/22
Khalid Noor
من قبل Khalid Noor , Accounting Manager , FedEx

First you define what you call corporate culture! Alternatively you can say that Interanl Controls are stong in companies have strong corporate governance culture than Companies having no corporate governance culture.