When the vip landed in aéroport what the protocles to engage ?

تم إضافة السؤال من قبل Maamar Boudjemaa , gestionnaire de securite , ATM MOBILIS
تاريخ النشر: 2015/08/13
أحمد سليمان
من قبل أحمد سليمان , Head of internal audit section , شركة ميناء القاهرة الجوى

  IT depends on the kind of importance of him. as a procedures of meet a Diplomatic persons will be totally different of any VIP else