What should a new entry DBA (oracle) do more better for career? As employers need a good experience as database administrator. Thank in advance.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Arsalan , Oracle Analyst Programmer , Centegy Technologies Pvt Ltd.
تاريخ النشر: 2013/08/22
MOHAMMED RAHEEM
من قبل MOHAMMED RAHEEM , Database Manager , Dr Sulaiman Al Habib Medical Group Holding company

Please do certification in oracle OCA , OCP and OCM. learn unix basic commands