WHAT IS THE MEANING OF" NURSE IS HOLISTIC"?

تم إضافة السؤال من قبل Diro tolessa , assistant head nurse , jimma university
تاريخ النشر: 2015/08/12
Gerthel Norial
من قبل Gerthel Norial , Booking Salesman/Sales Executive , International Pharmaceuticals, Inc.

An important role of a nurse wherein she/he provides and maintains optimum level of parient's well being in all aspects of care (physical, mental, emotional, spiritual).