There aren't many Android specific design patterns yet . Can we share our best practices and try to come up with some Design Patterns ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/08/12
Yogesh Dhakad
من قبل Yogesh Dhakad , Director Technical , Timeless Horizon Engineering Solutions

Singleton - creational design patterns.

Observer, chain of responsibility - behavorial design patterns.

Actually in-fact you could just use (reuse) all other design patterns if you are developing native using Java, python, C++.

-YD