What is four way diversity, usually used by many telecom operators on BSS level?

تم إضافة السؤال من قبل MUHAMMAD MUZZAMMIL IFTIKHAR , Implementation Coordinator , Ericsson-Pakistan
تاريخ النشر: 2015/08/10
Hamd Hassan
من قبل Hamd Hassan , Intern, PMO CMPak , Huawei Technologies Pakistan (pvt) Ltd.

space diversity, antenna diversity, time diversity and frequency diversity