The annual cost of goods sold divided by the average inventory balances is the inventory _ _ _ _ _ ratio. Hint Scramble word : ervrovtun?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/08/10
KAMIL SHAIKH
من قبل KAMIL SHAIKH , Chief Accountant cum Office Manager , GLOBAL CONTRACTORS SHARJAH

u can calculate number month stock in hand

Mohammed Asim Nehal
من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants

inventory Turnover ratio..............