What is the cause of getting human body electrical shock ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Almasry , Commissioning/Instrument Engineer , ETC-USA
تاريخ النشر: 2015/08/10
David Avokkaran
من قبل David Avokkaran , Technical Support Engineer (Electrical/Electronics) , Obara India Pvt. Ltd.

Typically its a reaction caused by Electric current passing through human body. It happens when a human body part comes into contact with a source of electricity. The shock your body feels, depends upon the applied voltage & resistance of your body.