What kind of continuous improvement tools are being used in supply chain management?

تم إضافة السؤال من قبل Pradeep Mahadik , Manager-Distribution Planning , General Mills India Pvt. Ltd
تاريخ النشر: 2013/08/22
Mohamed Elkhatim Hamada
من قبل Mohamed Elkhatim Hamada , Supply Chain Manager , Central Advance Digitech

Setting clear KPIs and adopting6 Sigma whenever applicable .