Current Ratio is a : (a) Efficiency Ratio (b) Profitability Ratio (c) Solvency Ratio (d) Yield Ratio.?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/08/09
Mohsin Patel
من قبل Mohsin Patel , Accounting Analyst , Water G.

C- Solvency ration.........!

Liquidity ratio is what i know currrent ratio forms part. Is there any other name for liquidity ratio?....................