Want information about xref in autocad Also difference between layer off and layer freeze?

تم إضافة السؤال من قبل Khalil saad , Senior Mechanical Engineer , Khatib & Alami
تاريخ النشر: 2015/08/09
SADAQAT JAVED
من قبل SADAQAT JAVED , 3d Max Visualiser , Al Muhaid Consulting Engineers

No Diffidence in these options

Monnette Nierras
من قبل Monnette Nierras

no there's no difference in layer off & freeze in x ref.

omar soltani
من قبل omar soltani , ingénieur , china state construction engineering corporation

d un calque ou bien on le laisse alluméc'est à dire on etein