What is the Called - Up Capital? 1. Amount for paid for Shares 2. Amount unpaid for Shares 3. None of above

تم إضافة السؤال من قبل Sabir Hussain , Accounting Manager , Etihad Aviation Tours & Travels
تاريخ النشر: 2015/08/08
Abdur Rahim
من قبل Abdur Rahim , Audit Trainee , Omer Adil & Company Chartered Accountants

2. is correct. Amount unpaid for shares is called CALLED-UP Share Capital