Which factors do you think have the biggest impact on berth productivity? 1.Ship size2.Vessel stowage3. Liner reliability4.Vessel turnaround times

تم إضافة السؤال من قبل RANJAN SINHA , supply chain and logistics manager , Tech Mahindra Business Services
تاريخ النشر: 2015/08/06
Jersh On Repolidon
من قبل Jersh On Repolidon , Spare Parts Control , Al Masaood Automoiles

The answer is Vessel turnaround times.