Which social media (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, etc) posts more job?

تم إضافة السؤال من قبل Ammad Zia , Office Manager , ENHANCED ENGINEERING & MULTI-TECHNOLOGIES CO.
تاريخ النشر: 2015/08/05
Adam Adam
من قبل Adam Adam , Senior HR Specialist , Fawaz Al Otaibi

LinkedIn  and Twitter, Mostly in GCC countries. However, in other Arab countries Facebook outweigh twitter.

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

LinkedIn is a network for professionals who come in contact with one another but posting jobs is not its feature i think

Saud Alharbi
من قبل Saud Alharbi , HR , Global Healthcare Company (Whites, Kunooz & NDC)

LinkedIn, because it is a social network that is designated for professionals and networking.

Marriam Jannah David
من قبل Marriam Jannah David , Store In Charge , Amina Gallery

Facebook, Google & LinkedIn

mohammed mohsin
من قبل mohammed mohsin , digital marketing professional , al anshira

facebook is most popular media we can post more