Which do you prefer, digital camera or digital SLR camera?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/08/21
Gustavo Arzich da Gama
من قبل Gustavo Arzich da Gama , CEO - Director & Photographer - Architect, Creative, Marketeer , Arzich Da Gama Photography

Well DSLR or Digital SLR.
Only Digital you have Compact cameras, those small ones, and Bridge Cameras, those more profissional.
I prefer the Pro models, the DSLR! :)

thameur Dahmani
من قبل thameur Dahmani , Photographer, designer and short film maker , Freelancer

i prefer digital SLR camera because It's provides the highest performance from ordinary digital cameras