Favorable material price variance coupled with an unfavorable material usage variance would most likely result from ?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Odeh Odeh , Finance Manager , شركة صناعة مواد البناء . ش.م.ع.ع
تاريخ النشر: 2015/08/04
Iftikhar Hussain Shah
من قبل Iftikhar Hussain Shah , Senior Manager , Deloitte LLP

It may be due to low quality material purchased resulting in low price but more usage.