Where can senior experts above sixty find a challenging job and position?

تم إضافة السؤال من قبل Erich Reichardt , Country Director Philippines , ATC INC.
تاريخ النشر: 2015/08/04
Thomas Antony Chalissery
من قبل Thomas Antony Chalissery , Mechanical Project Engineer , Eagle Electromechanical

Senior experts are well experienced, hence the problem solving skills in practical condition will be much high. So they could find challenging job in this field.